Officinale ploeg access

Opleidingen

De hele gezondheidsactualiteit bij de hand in 1 enkele klik!

U informeren over de vrij verkrijgbare of voorgeschreven geneesmiddelen, vaccinaties, eerstelijnszorg…
U adviseren over voeding, cosmetica, natuurlijke gezondheidsproducten, de preventie van chronische ziekten, medische toestellen, enz.
Onze opleidingen ondersteunen u bij uw dagelijkse zorgwerkzaamheden aan de toonbank.

 

“Griep? Daar heb ik echt geen tijd voor!”

“Griep? Daar heb ik echt geen tijd voor!”

​De bewustmakingscampagne voor griepvaccinatie startte vorige maandag via de sociale media. Aarzel niet om de 2 filmpjes te delen. Verder zorgen wij voor nieuwe posters om uw patiënten te informeren dat u vaccineert…

read more

Campagne over de cardiomyopathieën

Om de cardiomyopathieën beter te begrijpen, de vroege opsporing aan te moedigen en ondersteuning te bieden aan de patiënten, raadpleegt u de brochure van de Belgische Cardiologische Liga over dit type hartziekten.

Meer info : www.liguecardioliga.be/cardiomyopathies

De patiëntenbrochure ‘Leven met jicht’ van de laboratoria MAYOLY

Volgens de richtlijnen van EULAR, is het noodzakelijk elke jichtpatiënt goede en voldoende informatie mee te geven over de fysiopathologie van deze ziekte, het bestaan van efficiënte behandelingen en met advies en tips die het omgaan met de ziekte in het dagelijkse leven, kunnen helpen. De laboratoria Mayoly hebben om de jichtpatiënten te helpen dan ook een brochure gemaakt in samenwerking met professor reumatoloog Frédéric Lioté, expert in de behandeling van jicht van het Saint-Joseph ziekenhuis in Parijs en met dr. Johan Waes, voorzitter van de patiëntenvereniging Reumaliga. « Leven met jicht, een dag in het leven van Alan” Ontdek samen met hem welke goede reflexen hem door de dag helpen.

Oncologie vormingsboekje

Help de kankerpatiënten in uw apotheek de bijwerkingen van de chemo- en/of radiotherapie beter te verdragen. U vindt in dit boekje dan ook heel wat praktische informatie en waardevol advies, gevalideerd door experts.

WEDSTRIJD

PROBEER De Simplicité démaquillant & haarband van Eole TE WINNEN

Farma nr. 179

Doorblader en lees
hier de jongste Farmassistente met o.m. een dossier over mond & tanden en een blijven leren over de ssa’s of spier- en skeletaandoeningen
.

Share This